SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Sportcomplex

Het S.D.O. sportcomplex “De Kuil” gelegen aan de Dr. Abraham Kuyperlaan 7 te Bussum (naast het bekende theater Spant!), omvat vier standaard wedstrijdvelden (waarvan 3 voorzien van kunstgras), een grasveld voor de keeperstrainingen (veld 5) en twee welpenvelden “De Leeuwenkuil” (mini).
De drie FIFA** gecertificeerde kunstgrasvelden (veld 2, 3 en veld 4) die in 2010 en 2016 door S.D.O. in gebruik zijn genomen, zijn tevens de trainingsvelden, zodat wij ook in de winter (op een kleine uitzondering na) altijd kunnen trainen en spelen.
De kunstgrasvelden zijn in de zomer van 2010 aangelegd door Van Kessel S&C en in 2016 door CSC Ceelen en behoren zonder uitzondering tot de beste in hun soort.
Alle velden, zijn voorzien van uitstekende verlichting, waarbij veld 2 LED verlichting heeft gekregen, zodat zowel wedstrijden als trainingen bij kunstlicht iedere avond mogelijk zijn.

Mede gezien de gestage ledengroei werd in 2009 de kleedkamercapaciteit aangepast/uitgebreid met 10 nieuwe kleedkamers, tot een totaal van 12, en 4 aparte en ruime kleedkamers voor (assistent-)scheidsrechters. De kleedkamers zijn duurzaam gebouwd. De verlichting is voorzien van een bewegingsmelder en de douches gaan na 1 minuut uit. Verder wordt de warmwatervoorziening gestuurd door de zon verwarmde buizen.

Verder beschikt S.D.O. over een groot clubhuis en een overdekte tribune op het hoofdveld (veld1), zodat we met trots kunnen zeggen dat S.D.O. beschikt over een van de mooiste sportcomplexen in Nederland.

Direct aan het complex is er een ruim parkeerterrein.

Het clubhuis is in het weekend bereikbaar onder nummer 035-6914185

Routebeschrijving

Hoofd Sponsors

Copyright © 2018. All Rights Reserved.