SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

SDO vrouwen hard onderuit tegen Velsen

velsenkleinIn een doelpuntrijk duel gingen de SDO vrouwen keihard met 6-3 onderuit in Driehuis tegen het gepromoveerde Velsen .  De eerste helft was ronduit zwak te noemen van Bussumse kant. Nadat Velsen binnen een kwartier de score opende kwam SDO door Demi Hemelaar nog wel snel gelijk maar daarna werd de ploeg van Richard Buisman compleet overlopen door een scherp counterend Velsen.

Keer op keer waren de Noord Hollandse spitsen ongrijpbaar voor de Bussumse defensie.  Nadat ook nog laatste vrouw Pia Haitsma geblesseerd uitviel was er geen houden aan en liep Velsen voor de rust eenvoudig uit naar een 4-1 voorsprong. Ook de tweede helft bleef van de SDO kant uiterst pover. Hemelaar scoorde weliswaar nog twee maal maar aan de andere kant was Velsen intussen al naar zes doelpunten uitgelopen.

De teleurstelling is afgelopen dinsdag avond al weer wat weggespoeld in Houten tijdens een oefenduel met Delta Sport (0-1) .  Dit weekend zal de ploeg zeker proberen zich te revancheren voor de zware nederlaag van afgelopen zondag.

Copyright © 2018. All Rights Reserved.