SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Knappe zege SDO vrouwen

Blokker“Het moet niet gekker worden” aldus de verbaasde trainer Paul Ricken over de fantastische reeks overwinningen van zijn ploeg . Tegen de nummer drie de Blokker wonnen de SDO vrouwen ook hun achtste wedstrijd op rij. Na een spannend slot bleven de punten met de prima 2-1 winst verdiend in Bussum. 

Promovendus de Bokkers maakt een uitstekend seizoen door en was de eerste helft gelijkwaardig aan SDO. Steunend op een hechte defensie speelde de ploeg voornamelijk met een lange bal  op de gevaarlijke spitsen  De beste kansen waren voor SDO. Een keer werd gescoord echter werd het doelpunt van spits Jennifer Neef, vanaf haar eigen helft komend. onterecht voor buitenspel afgekeurd.

Na de doelpuntloze ruststand was SDO de bovenliggende partij en kreeg uitstekende kansen op de voorsprong. Na vijfentwintig minuten was het Karima Chraa die met eem fraaie schûiver de scpre opende. De fysiek sterke gasten uit Noord-Holland konden er weinig kansen tegenover zetten. Na de prachtige 2-0 van Neef leek het duel beslist. Toch werd het vijf minuten voor tijd nog onnodig spannend nadat een hoge bal door keepster Leona van Tatenhove verkeerd werd beoordeeld.
Zondag as.volgt de spannende uitwedstrijd in Apeldoorn tegen Victoria Boys met  ex SDO trainer Don Lagrand

Copyright © 2018. All Rights Reserved.