SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

SDO-vrouwen pas laat langs de Blokkers

blokkers uit webIn Hoorn herpakten de SDO vrouwen zich van de harde (0-4) nederlaag van afgelopen week tegen Maarssen met een verdiende 0-3 zege op nummer vier De Blokkers.

De gehavende ploeg van Paul Ricken begon, met maarliefst zes vervangsters uit onze MO-19 en Vr2, scherp aan het duel. De Blokkers speelde vooral een fysiek voetbal met daarbij een laatste lijn die een rommelige buitenspelval hanteerde. Keer op keer werd de achterhoede door onze SDO spitsen uit elkaar gespeeld echter ontbrak het in de eerste helft vooral aan het afronden van de kansen . De uitstekende Hoornse keepster was, ondersteund door lat en paal, een sta-in-de-weg voor een Bussumse voorsprong. 

Lees meer...

SDO VR1 - Maarssen VR1

Aankondiging Maarssen thuis

Zondag as. de klapper in de 1e klasse C voor onze Vrouwen1 als nummer twee Maarssen op bezoek komt in sportpark „de Kuil“.  Beide teams doen al lange tijd aan stuivertje wisselen voor wat betreft de koppositie en hebben intussen al 42 punten vergaard. De SDO vrouwen hebben nog een wedstrijd in te halen en doen dat al a.s. donderdagavond in de uitwedstrijd tegen RKDEO. Winst in Nootdorp zou betekenen dat drie punten wordt uitgelopen op Maarssen alvorens de topper van zondag te starten.

Lees meer...

Mooi nieuws vanuit de vrouwenafdeling

Richard Buisman websiteOnze SDO vrouwen 1 zijn niet alleen nog steeds de trotse lijstaanvoerder van de landelijke 1e klasse C, ook op organisatorisch vlak worden er voor de vrouwenafdeling spijkers met koppen geslagen. Voor het komende seizoen heeft SDO voor haar Vrouwen 1 team een nieuwe trainer aan zich kunnen binden t.w. Richard Buisman uit Almere als opvolger van de vertrekkende Paul Ricken. 

Lees meer...

Witkampers Vr1 -SDO Vr1 = 2 -4 !!

20180401_130209Vroeg uit de veren op de 1e paasdag voor een ongetwijfeld zware pot aan de Duitse grens tegen het sterke Witkampers. Zonder Pia en Silvia erbij zou het wel eens een zeer lastige partij kunnen worden. Paul had Fendy en Suus in het centrum van de verdediging geplaatst met Jenny en Jessica als vleugelverdedigers. We begonnen sterk en na twee minuten was het al raak. Roos werd knap vrijgespeeld en hield haar zenuwen goed in bedwang in het een op een duel met de keepster en schoof prima binnen 0-1.

Lees meer...

SDO Vrouwen 1 – Buitenveldert Vrouwen 3

BuitenveldertNa de zeer teleurstellende 5-2 nederlaag afgelopen week in Apeldoorn tegen Victoria Boys, waarin een aanval op de koppositie van de ranglijst werd verspeeld, volgt voor de SDO vrouwen zondag alweer de volgende uitdagingMet Vr3 komt het tweede zondagteam van de grootste vrouwenvoetbal vereniging van Nederland Buitenveldert  (Vrouwen 1 speelt op zaterdag in de Topklasse) op bezoek in de Kuil wat garant staat voor weer een spannende wedstrijd. In Amsterdam werden voor de kerst door SDO, na een krappe 0-1 zege, de drie punten mee naar huis genomen.

Met Merel en Sabijn als pupillen van de week is men in Bussum in ieder geval verzekerd dat SDO de score zal openen.
De wedstrijd zal worden geleid door dhr J.A.W. Metzke en de balsponsor deze middag is Rosalie.

Klik op de naam Merel en Sabijn om meer van hun te weten te komen

 

 

Copyright © 2018. All Rights Reserved.