SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Duur verlies SDO vrouwen in titelstrijd

Hoogland VeenIn de thuiswedstrijd tegen middenmoter Hoogland verloren de SDO vrouwen geheel onnodig de koppositie in de 1e klasse C.  SDO heeft het al jaren lastig tegen deze tegenstander en zo bleek ook afgelopen zondag weer. Na het laatste fluitsignaal was de teleurstelling groot  toen er 2-3 op het bord achterbleef en liep concurrent Maarssen drie punten uit.

Lees meer...

SDO-vrouwen pas laat langs de Blokkers

blokkers uit webIn Hoorn herpakten de SDO vrouwen zich van de harde (0-4) nederlaag van afgelopen week tegen Maarssen met een verdiende 0-3 zege op nummer vier De Blokkers.

De gehavende ploeg van Paul Ricken begon, met maarliefst zes vervangsters uit onze MO-19 en Vr2, scherp aan het duel. De Blokkers speelde vooral een fysiek voetbal met daarbij een laatste lijn die een rommelige buitenspelval hanteerde. Keer op keer werd de achterhoede door onze SDO spitsen uit elkaar gespeeld echter ontbrak het in de eerste helft vooral aan het afronden van de kansen . De uitstekende Hoornse keepster was, ondersteund door lat en paal, een sta-in-de-weg voor een Bussumse voorsprong. 

Lees meer...

SDO VR1 - Maarssen VR1

Aankondiging Maarssen thuis

Zondag as. de klapper in de 1e klasse C voor onze Vrouwen1 als nummer twee Maarssen op bezoek komt in sportpark „de Kuil“.  Beide teams doen al lange tijd aan stuivertje wisselen voor wat betreft de koppositie en hebben intussen al 42 punten vergaard. De SDO vrouwen hebben nog een wedstrijd in te halen en doen dat al a.s. donderdagavond in de uitwedstrijd tegen RKDEO. Winst in Nootdorp zou betekenen dat drie punten wordt uitgelopen op Maarssen alvorens de topper van zondag te starten.

Lees meer...

Mooi nieuws vanuit de vrouwenafdeling

Richard Buisman websiteOnze SDO vrouwen 1 zijn niet alleen nog steeds de trotse lijstaanvoerder van de landelijke 1e klasse C, ook op organisatorisch vlak worden er voor de vrouwenafdeling spijkers met koppen geslagen. Voor het komende seizoen heeft SDO voor haar Vrouwen 1 team een nieuwe trainer aan zich kunnen binden t.w. Richard Buisman uit Almere als opvolger van de vertrekkende Paul Ricken. 

Lees meer...

Copyright © 2018. All Rights Reserved.