SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

SDO vrouwen hard onderuit tegen Velsen

velsenkleinIn een doelpuntrijk duel gingen de SDO vrouwen keihard met 6-3 onderuit in Driehuis tegen het gepromoveerde Velsen .  De eerste helft was ronduit zwak te noemen van Bussumse kant. Nadat Velsen binnen een kwartier de score opende kwam SDO door Demi Hemelaar nog wel snel gelijk maar daarna werd de ploeg van Richard Buisman compleet overlopen door een scherp counterend Velsen.

Lees meer...

SDO wint thuiswedstrijd ruim van VDZ

ploegNa een overtuigende overwinning 4-0 op VDZ uit Arnhem pakten de SDO vrouwen na twee wedstrijden direct de koppositie in de 1e klasse C. SDO begon sterk en creëerde direct kansen. Vooral linksback Roos Mous kreeg veelvuldig de kans om op te bouwen. Na 15 minuten werd Nurhan Özcan prachtig vrijgespeeld, bleef cool voor het doel en schoof de 1-0 binnen.  

Lees meer...

Uitstekende competitiestart SDO vrouwen 1

vriNa de goede resultaten in de beker zijn de SDO vrouwen tegen het sterke Victoria Boys ook overtuigend gestart in de competitie. Na een prima partij bleef er in Apeldoorn een duidelijke 1-5 uitslag op het scorebord staan.
Eerst kreeg het team van Richard Buisman afgelopen week een zware tegenvaller te voorduren nadat een MRI-scan bij middenvelder Eva van Joolen een afgescheurde kruisband en schade aan haar meniscus had aangetoond.

Lees meer...

SDO vrouwen naar knock out fase KNVB beker

Hoogland bekerIn en tegen Hoogland speelden de SDO vrouwen een uitstekende laatste beker poule wedstrijd en plaatsten zich met een verdiende  2-0 winst als groepswinnaar voor de landelijke hoofdronde van de KNVB beker . Vanaf het begin zat de ploeg van coach Richard Buisman er tegen het altijd stugge Hoogland bovenop.

Lees meer...

Spectaculaire start Vr1 in beker

PHOTO 2018 09 02 17 51 11 1SDO Vrouwen 1 is zeer goed gestart in de eerste bekerronde. Op sportpark De Kuil werd zondag de nieuwbakken hoofdklasser DSE uit Ettenleur met 2-0 verslagen. 

Het was een weerzien van twee oude bekenden want aan het eind van het vorig seizoen verloor SDO nog  kansloos met 3-0 van de Brabantse ploeg in de nacompetitie voor een plaats in de hoofdklasse.
Met een verjongd team zette SDO olv de nieuwe trainer Richard Buisman direct druk op de DSE defensie  hetgeen na tien minuten al de voorsprong betekende door de van Zuidvogels overgekomen Gizem Dagaslan. Het eerste half uur had DSE nog weinig in te brengen tegen het verzorgd spelend SDO maar kreeg aan het slot van de eerste 45 minuten toch ook enkele goede mogelijkheden . Ook start van de SDO vrouwen in de tweede helft was sterk. Demi Hemelaar scoorde in de 49e minuut na een schot op de paal in tweede instantie. DSE kwam daarna nog  sterk opzetten  maar SDO hield stand en pakte knap de eerste bekerpunten. Vooral conditioneel is er nog wel een inhaalslag te maken maar daar zal door coach Richard hard op worden getraind. Eerst was er tijd om op het terras na te genieten van de mooie overwinning Volgende week volgt de uitwedstrijd tegen eerste klasser HVCH in het Branbantse Heesch.

Copyright © 2018. All Rights Reserved.