SDO 100 jaar

Logo SDO 100 jarig 04.07.16 goedgekeurd

Activiteiten
100 jarig
bestaan
klik op het logo

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

SDO dwingt ervaren hoofdklasser DSE tot degradatie

DSE winstSensatie afgelopen zondag in EttenLeur waar de SDO vrouwen na een bloedstollende verlenging met 1-2 wonnen van hoofdklasser DSE waardoor de thuisclub rechtstreeks naar de 1e klasse degradeerde.
Na de 2-2 thuiswedstrijd in Bussum zou het een zware klus worden in Brabant voor de ploeg van coach Paul Ricken. DSE zette van het begin af aan zoals werd verwacht vol druk op de SDO defensie. Het moeilijk te bespelen hobbelige veld hielp beide ploegen niet om tot goed voetbal te komen.

Lees meer...

SDO Vrouwen 1 start na-competitie in Bussum

dseZondag speelt SDO de eerste wedstrijd in de na-competitie om een promotieplaats naar de hoofdklasse. Op papier treffen onze vrouwen met DSE uit EttenLeur de zwaarste tegenstander van het totale schema. Hoofdklasser DSE verloor de laatste wedstrijd in de reguliere competitie en eindigde daardoor als nummer 9 waardoor na-competitie onvermijdelijk werd. DSE is een fysiek sterke ploeg die al jaren op hoofdklasse niveau meedraait Een hele kluif dus voor het team van trainer Paul Ricken.

Lees meer...

SDO overtuigend in subtop duel

Witkampers vrouwen 1 teamfotoIn de voorlaatste wedstrijd van de reguliere competitie lieten de SDO vrouwen tegen de nummer twee Witkampers zien terecht bij de subtop te horen. Na een sterk duel werden de gasten uit Nijverdal met 4-1 verlies naar huis gestuurd.
SDO begon overtuigend vanuit een solide defensie en kreeg al snel goede kansen. Witkampers werd vooral op het middenveld geklopt door een feller spelend SDO. Silvia Woudberg kopte eerst nog hard op de lat maar de volgende kopbal voor de Busssumse vrouwen was wel raak. Jennifer Neef knikte tien minuten voor de rust fraai binnen.

Klik op de foto voor een vergroting

Lees meer...

SDO Vrouwen strijdend ten onder

In een echte ouderwetse spannende bekerwedstrijd streden de SDO Vrouwen 1 afgelopen zaterdag met door blessures en vakanties noodzakelijke versterking uit de jeugd (MO17-1) en Vrouwen 2 voor een plek in de finale van de beker tegen Buitenveldert 3. De club met wellicht wel de grootse meiden- en vrouwen afdeling in Noord-Holland. De eerste helft ging in een hoog tempo op en neer met kansen voor beide partijen. Na de rust ontbrandde de strijd nog meer met doelpunten over en weer.

Lees meer...

SDO vrouwen ondermaats tegen WVC.

2 4 2017Op een zonovergoten sportpark de Kuil speelden de SDO vrouwen tegen laagvlieger WVC een moeizame partij. Na een vooral slordige tweede helft bleef SDO steken op een 2-2 gelijk spel.
De eerste helft was SDO nog wel de betere ploeg en kwam na tien minuten door Roos Mous die van dichtbij hard binnenschoot op voorsprong. WVC dekte vooral op het midden heel kort en SDO had de grootste moeite om vrije spelers te vinden. Aan beide kanten werden goede kansen gecreëerd maar waren de aanvallers niet scherp in het afronden. Toch kwamen de gasten uit Roelofarendsveen voor de rust op 1-1 door een fout van keepster Leona van Taetenhove die misgreep op een WVC schuiver.

Lees meer...

Copyright © 2017. All Rights Reserved.