SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Uitgeest 2 tegen SDO 2

We beginnen niet goed aan de wedstrijd. Na 5 minuten veroorzaakt Camiel een strafschop die onberispelijk wordt ingeschoten. 1-0. Na een kwartiertje trekt Jesper de bal strak voor het doel, maar we komen net te kort voor de gelijkmaker. Na een half uur schiet Nedzat met een mooie zwabberbal net in het zijnet. Na 37 minuten klapt de buitenspelval niet goed dicht in de ogen van de scheidsrechter en komt Uitgeest op 2-0. Vijf minuten later tikken we de bal zelf in ons eigen doel en is de stand 3-0. Het succes van de Hollandse avond bij SDO van de dag ervoor is goed te zien in het veld. Het voetbal is ronduit slecht.

Lees meer...

SDO 2 tegen Kon. HFC 2

We beginnen voorzichtig tegen Kon HFC wat tenslotte de koploper is in onze poule. Maar HFC tast ook voorzichtig naar hoe te spelen en beginnen met de punt naar achteren. Na 10 minuten komen we vol onder druk van onze tegenstander. Deze toont zich vooralsnog niet scherp. De kansen worden niet benut. Na 20 minuten komt HFC op 0-1 na een fraaie omhaal in het strafschopgebied waarop Pepijn het antwoord schuldig blijft. Jesse heeft de eerste echt uitgespeelde kans voor SDO om de score te openen.

Lees meer...

SDO 2 tegen JOS watergraafsmeer 2

We beginnen goed tegen een lastige tegenstander. JOS staat op de tweede plaats in onze pool en dat is een plekje hoger dan we zelf staan. De eerste 10 minuten zijn zeker voor ons. We beginnen 4-3-3.  De eerste kans is voor Jamahl. Na een mooie actie krijgt hij de bal terug maar kopt in handen van de keeper.

Lees meer...

VVIJ 2 tegen SDO 2

 De tegenstander speelt erg compact waardoor het erg druk is op het speelveld waar de bal is. We hebben veelvuldig balbezit en zetten veel aanvallen op. Tot aan het strafschopgebied lukt dat redelijk, maar de eindpass is niet goed. Het vele werk levert nauwelijks enig gevaar op. De keeper van VVIJ kijkt in de eerste helft tegen de zon in, maar hij wordt niet getest met afstandsschoten of hoge ballen.

Lees meer...

SDO 2 tegen DCG 2

We beginnen met een stralend zonnetje aan de wedstrijd tegen DCG. We beginnen ook uitstekend aan de wedstrijd. Na koud 5 minuten komt een perfecte voorzet van links aan bij Luuk, die zijn eerste wedstrijd speelt in ons elftal. Met een buitenkantje rechts wordt de keeper van DCG kansloos gelaten. De bal verdwijnt in de touwen. !-0. DCG speelt in deze fase uitsluitend de lange bal. Die zijn echter allemaal een makkelijke prooi voor ons. De enkele bal die toch nog in ons doelgebied komt is een prooi voor Brian.

Lees meer...

Copyright © 2018. All Rights Reserved.