SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

SDO 2 tegen JOS watergraafsmeer 2

We beginnen goed tegen een lastige tegenstander. JOS staat op de tweede plaats in onze pool en dat is een plekje hoger dan we zelf staan. De eerste 10 minuten zijn zeker voor ons. We beginnen 4-3-3.  De eerste kans is voor Jamahl. Na een mooie actie krijgt hij de bal terug maar kopt in handen van de keeper.

Lees meer...

VVIJ 2 tegen SDO 2

 De tegenstander speelt erg compact waardoor het erg druk is op het speelveld waar de bal is. We hebben veelvuldig balbezit en zetten veel aanvallen op. Tot aan het strafschopgebied lukt dat redelijk, maar de eindpass is niet goed. Het vele werk levert nauwelijks enig gevaar op. De keeper van VVIJ kijkt in de eerste helft tegen de zon in, maar hij wordt niet getest met afstandsschoten of hoge ballen.

Lees meer...

SDO 2 tegen DCG 2

We beginnen met een stralend zonnetje aan de wedstrijd tegen DCG. We beginnen ook uitstekend aan de wedstrijd. Na koud 5 minuten komt een perfecte voorzet van links aan bij Luuk, die zijn eerste wedstrijd speelt in ons elftal. Met een buitenkantje rechts wordt de keeper van DCG kansloos gelaten. De bal verdwijnt in de touwen. !-0. DCG speelt in deze fase uitsluitend de lange bal. Die zijn echter allemaal een makkelijke prooi voor ons. De enkele bal die toch nog in ons doelgebied komt is een prooi voor Brian.

Lees meer...

ADO ’20 tegen SDO 2

De nummers 2 en 4 uit de competitie ontmoeten elkaar vandaag onder stormachtige omstandigheden. We beginnen met de wind in de rug. De bal hobbelt geheel zelfstandig over het veld richting het doel van Ado’20. Beide teams hebben er veel last van, maar Ado’20 heeft er zo dicht bij de zee vast meer ervaring mee dan SDO. Na een minuut of 10 komt Jeffrey lelijk ten val en heeft veel last van zijn linkerhand, maar kan na een paar minuten de wedstrijd toch verder voortzetten.

Lees meer...

Wedstrijdverslag Fortuna Wormerveer 2 - SDO 2 0-1 (0-1)

FortunoOp een prachtige zomerse herfstdag nam SDO II het op tegen Fortuna Wormerveer II te Wormerveer. Bescheidenheid is enkel op zijn plaats, maar met 9 punten op zak uit drie wedstrijden tegenover 1 punt bij de Wormers was de enige doelstelling weer de winst te behalen. Nog voor de start van de wedstrijd veroorzaakte assistent scheidsrechter Camiel Waanders oponthoud door met sponsoring op de kleding langs de lijn te gaan staan, hetgeen ten strengste verboden is wegens schending van het imago dat de KNVB al jaren heeft: neutraliteit.

Lees meer...

Copyright © 2018. All Rights Reserved.