SDO 100 jaar

Logo SDO 100 jarig 04.07.16 goedgekeurd

Activiteiten
100 jarig
bestaan
klik op het logo

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Wedstrijdverslag Fortuna Wormerveer 2 - SDO 2 0-1 (0-1)

FortunoOp een prachtige zomerse herfstdag nam SDO II het op tegen Fortuna Wormerveer II te Wormerveer. Bescheidenheid is enkel op zijn plaats, maar met 9 punten op zak uit drie wedstrijden tegenover 1 punt bij de Wormers was de enige doelstelling weer de winst te behalen. Nog voor de start van de wedstrijd veroorzaakte assistent scheidsrechter Camiel Waanders oponthoud door met sponsoring op de kleding langs de lijn te gaan staan, hetgeen ten strengste verboden is wegens schending van het imago dat de KNVB al jaren heeft: neutraliteit.

Lees meer...

Hoofddorp 2 tegen SDO 2

We beginnen met goed voetbal tegen Hoofddorp. Maar we zijn onrustig aan de bal. Sander “de inval trainer van vandaag” geeft aan dat er met meer rust gespeeld moet worden als we aan de bal zijn. De boodschap wordt opgepakt en het gaat beter. Eerst even echt kijken voor de bal gespeeld wordt. We vinden elkaar goed. Na 7 minuten neemt Gerrit een vrije trap even buiten de 16, maar de bal komt iets te laag voor de goal en wordt weggewerkt. Na 12 minuten lukt het wel en scoort Gerrit de 0-1 na een nieuwe vrije schop.

Lees meer...

SDO 2 tegen Legmeervogels

Om 8 over 11 fluit de scheids voor het begin van het eerste competitieduel in het nieuwe seizoen. Jesse is de eerste die op doel schiet van de vogels na een snelle omschakeling vanuit de vedediging. Maar de bal gaat over. Ook Bram krijgt even later een kans om te scoren, maar hij schiet recht in de handen van de keeper.

Lees meer...

SDO 2 tegen DCG 2

Onder een stralend zonnetje beginnen we in Amsterdam slecht aan de laatste wedstrijd van deze competitie. Al na 1 minuut komen we achter met 1-0 nadat we de bal hebben gemist in de as van de verdediging. Jeroen scoort bijna als hij een uittrap van de keeper goed blokkeert. De bal gaat centimeters naast de paal en naast het doel. We spelen geen slechte wedstrijd en krijgen een rij van goede kansen op de gelijkmaker, maar de bal gaat er niet in. Achterin houdt Brian ons met een aantal goede reddingen in de wedstrijd.

Lees meer...

SDO 2 tegen HFC 2

De kampioen werd met een erehaag ontvangen door de spelers van SDO toen zij het veld opkwamen. We beginnen voorzichtig aan deze wedstrijd. De heenwedstrijd hadden we met 10-1 verloren. We geven nu minder kansen weg, creeeren zelf ook weinig kansen en de Koninklijke is niet echt scherp vandaag na hun kampioensfeest van vorige week. We zijn zenuwachtig aan de bal en leiden daardoor onnodig balverlies. De keeper van HFC stuit de doorgebroken Do Brand onreglementair buiten het strafschopgebied. Dat leverde hem de eerste gele kaart van de wedstrijd op.

Lees meer...

Copyright © 2017. All Rights Reserved.