SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Goede tweede helft beslist de wedstrijd tegen RKHVV (1-3)

Maikel van Latum RKHVVSDO heeft een gemakkelijke overwinning behaald op RKHVV. Ook in deze wedstrijd kon de eerste helft snel vergeten worden. SDO keek de kat uit de boom liet RKHVV uit Huisseb voetballen. Dion Thomas kreeg in die eerste helft weinig te doen. Daarin tegen kreeg de voorhoede van SDO een paar kansen.

Klik op de foto voor meer foto's

 

Lees meer...

SDO - Jonathan (beker) 1-0

Dino van Essen webSDO heeft de bekerwedstrijd tegen Jonathan wel gewonnen maar de manier waarop dat gebeurde had af en toe weinig met voetbal te maken. Net als tegenstander Desto in deze bekercompetitie speelt ook Jonathan in de 3e klasse. Ook hier wilde Jonathan winnen ten kosten van alles. Het was een zeer slechte wedstrijd waarbij doelman Rolf Hazelaar slechts een keer gestrekt moest om een ingeschoten bal uit de hoek te halen. De rest van de wedstrijd hield Jonathan SDO tegen met zeer harde overtredingen. Drie daarvan waren diep rood maar deze werden door de slechte leiding slechts met geel beboet. In de 29 min scoorde Theo Visser na een blunder in de achterhoede. Daarna kreeg SDO heel veel kansen maar de oveertuiging ontbrak.

SDO maakt tegen koploper reclame voor amateurvoetbal

Rick van der Velden sjc strafschopBUSSUM - Pure reclame voor het amateurvoetbal. Dat was het voetbalduel tussen SDO en koploper SJC afgelopen weekend. De Bussumers verloren dan wel met 2-4, maar het spel gaf veel vertrouwen.
Dat SDO een paar plaatsen lager staat dan de koploper was geen moment echt te merken. SDO startte erg sterk met goed voetbal en stond al snel op een 2-0 voorsprong. En dat was geheel terecht. Na een paar goede grote kansen voor SDO schoot eerst Maikel van Latum raak, na een goede aanval langs Rick van der Velden en Desley Groenewegen.
 
foto Johan van der Geest

Lees meer...

Spel van SDO pure reclame

rick van der velden strafschopEen halfuur lang deden de voetballers van SDO de koploper in de hoofdklasse, SJC, veel pijn. Ze leken een voorschot te nemen op de feestelijkheden die nog gaan komen vanwege het honderdjarig bestaan van de club. Maar de 2-0-voorsprong, ontstaan na echt geweldig voetbal van der Bussumers, hield uiteindelijk geen stand: 2-4.

De ploeg van trainer Ivar van Dinteren speelde SJC dus in het eerste deel van de wedstrijd van de mat. Het was 2-0 maar het had ook 3-0 of 4-0 kunnen zijn. Alles klopte bij de Bussumers. Soms hoor je dat SDO het ’slechts’ moet hebben van onverzettelijkheid, saamhorigheid en een ijzeren conditie, maar gisteren was vooral het voetballende deel dik in orde. De lijstaanvoerder uit Noordwijk schrok zich rot en was blij dat de schade na een halfuur niet onherstelbaar was geworden

Lees meer...

Copyright © 2017. All Rights Reserved.