SDO 100 jaar

Logo SDO 100 jarig 04.07.16 goedgekeurd

Activiteiten
100 jarig
bestaan
klik op het logo

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Rooster

SDO de club waar we alles samen doen, en juist dit "samen" maakt dat we een hele leuke club zijn. We willen u dan ook graag laten zien hoe leuk het is om met uw kinderen op en rond het veld te zijn. dat wordt nog leuker als u zich inzet voor de club. Het plezier op en rond het veld is nog groter als u veel mensen kent en leert kennen, en wat is nou een betere methode dan in de kantine en de ontvangstkamer meewerken

Om de club leefbaar en gezellig te houden willen we graag, per ingang van dit seizoen, de ouder participatie van de D,E,F pupillen (jongens en meisjes) in gaan voeren. Het lijkt ons fantastisch om nog meer ouders aan de club te binden en door het uitvoeren van diverse activiteiten mee te laten genieten van het SDO clubgevoel.

Dit zal op team niveau worden geregeld, waarbij de leider van het team de ‘boodschapper’ is. De leider geeft het verzoek om per team een taak te vervullen door aan de ouders (hij is niet de organisator). We zijn met ca 30 pupillen teams, zodat we per team maar 6-8 uur per seizoen de gelegenheid kunnen bieden om mee te doen.De 2 taken die we hebben ingepland voor de ouders zijn kantinedienst (3 uur per dienst) en de ontvangstkamer dienst (3 uur). In beide gevallen zijn er altijd ervaren vrijwilligers die u ondersteunen en begeleiden. De diensten zijn voor de kantine van 8-11 uur of van 11-14 uur en voor de commissie kamer van 11-14 uur of vanaf 14-uur tot ca 17 uur.

De roosters zijn op de SDO site gepubliceerd onder Rooster Kantine & ontvangst, zodat ieder team tijdig weet wanneer zij aan de beurt is. We vinden het heel leuk als u zich spontaan aanmeldt wanneer de leider verzoekt om uw steun. Wij zullen proberen de vele vrijwilligers, waarwij op rekenen, tijdig te voorzien van de roosters.

SDO is immers een club van leden voor leden! Vraag ook eens aan de huidige vrijwilligers wat leuke activiteiten zijn waar u uw kind en de club mee kunt ondersteunen, zij zullen u enthousiast vertellen hoe gezellig het is. U komt de huidige vrijwilligers overal tegen op en rond het veld want de club draait op deze mensen en u kunt daaraan ook bijdragen.

 

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met de vrijwilligerscoördinator Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Hoofd Sponsors

Copyright © 2017. All Rights Reserved.