SDO 100 jaar

Logo SDO 100 jarig 04.07.16 goedgekeurd

Activiteiten
100 jarig
bestaan
klik op het logo

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Nieuws

Laatste keeperstraining jeugd

Omdat het voetbalseizoen bijna over is zullen deze week de laatste keeperstrainingen worden gegeven. Op dinsdag 23 mei trainen alle keepers gezamenlijk van 18.00-19.00 uur onder leiding van Pepijn en Inge. Michael en Theo zijn op vakantie en Menno is nog herstellende......bij deze willen alle keepers Menno beterschap toewensen in deze fase. LET OP : op dinsdag 6 juni zou er nog een Top Keepers Avond gehouden worden, maar om organisatorische redenen zal deze avond verzet worden naar een andere datum; zodra deze bekend is zal informatie worden gegeven via de site.

Keeperstrainingen in de vakantie

De vakantie-koorts heeft weer toegeslagen in Nederland, dat betekent dat scholen gesloten zijn, kinderen met ouders op vakantie gaan, maar ook kinderen die thuisblijven.
De vakantie heeft ook gevolgen voor de keepers-trainingen bij SDO, dus let op :

Lees meer...

Bedankje van Menno

Menno ter HorstIk wil iedereen bedanken voor de berichtjes en de belangstelling tijdens de afgelopen weken. Het gaat steeds beter met me maar moet het nog rustig aan doen. Ik zal voorlopig nog geen trainingen geven maar zal zo af en toe wel bij SDO aanwezig zijn. Ik zie jullie dan. 
Groet, Menno ter Horst"

 

Keepers opgelet

Aanstaande dinsdag 17 januari 2017 willen we weer gaan starten met de keeperstrainingen op de bekende tijden. Gezien de weersvoorspellingen is het raadzaam om je goed te kleden. Hou vooral de site van de club in de gaten in verband metmogelijke afgelasting.Wij rekenen op jullie komst......

Keepersgroeten van de keeperstrainers Michael, Menno, Pepijn, Theo en Inge

Dinsdag13 december laatste training van 2016 voor de keepers

Het jaar 2016 is bijna weer ten einde, Sinterklaas heeft het land verlaten en de Kerstman is in aantocht en op zaterdag 31 december gaan we dit jaar afsluiten en wensen we elkaar veel voorspoed in het nieuwe jaar, dat we maar gezond mogen blijven en voor de kinderen dat het schooljaar goed mag verlopen en ook sportief gebied dat alles naar wens mag verlopen.

Lees meer...

Keepersnieuws

Foto Alweer enige tijd geleden zijn de keeperstrainingen gestart bij SDO en na even wennen aan een ander veld hebben we nu onze draai gevonden.
De opkomsten zijn zeer goed te noemen en nemen alleen maar toe. SDO is een van de weinige clubs in de regio waar alle keeperstrainingen op dezelfde avond plaatsvinden, namelijk de dinsdag. Voordeel hiervan is dat de trainers (Michael, Menno, Pepijn, Theo en Inge) direkt met elkaar kunnen communiceren als het gaat om een keeper, die of hoger en soms lager moet gaan trainen, welke trainingsgroep past precies bij deze keeper.
Bij heel veel andere clubs gaat deze communicatie per mail.

Lees meer...

Copyright © 2017. All Rights Reserved.