SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Spelersbus inspireert MO15-1

bijloDaar stond die dan om 8.30 ’s ochtends op het parkeerterrein: een spelersbus!  En geen kleintje ook. De MO15-1 had een wedstrijd helemaal in Rhenen, tegen Candia MO15-1. Handig, dacht de begeleiding (met dank aan Ivy!), iedereen erin, koffie, thee, paaseitjes van de meereizende bakker en op naar Gelderland. Na wat ingewikkelde manoeuvres in een woonwijk, kon de chauffeur parkeren bij het dierenpark, het veld bleek zich naast de bamboe-etende panda’s te bevinden.Een deel van de supporters leek dat ook wel leuk, een dagje dierentuin. Maar na de vorstelijke rit moest er natuurlijk wel aangemoedigd worden langs de kant.

Lees meer...

Busje komt zo

Het voetbalseizoen zit er al lang en breed op maar dat geld nog niet voor het Nederlandse vrouwenelftal. 16 juli start namelijk het EK voetbal voor vrouwen in Nederland.

Lees meer

Stiften, assisten, strepen, chocoladebenen….

SDO MO15-1 – CSW MO15-2 5-0 (1-0)Het was vooral een Meike show op veld 3 gisteren. Vooral in de 2e helft kwam ze los.De eerste heflt was wat rommelig en dat kwam vooral omdat we mee gingen in het spelletje van CSW. Veel duels aangaan en vooral de bal naar voren rammen. Het was niet alleen rommelig, het leek ook op een wedstrijdje pingpongen. We probeerden wel te voetballen en de afgesproken spelverplaatsing te oefenen in deze wedstrijd. Uit hadden we al gewonnen van ze met 0-2 in een bewogen duel met 2 prachtige doelpunten van Elisa ter ere van Sjohn.

Lees meer...

Hoe meer kansen je creëert, des te meer kansen je zult ......

SDO MO15-1 – IJsselmeervogels MO15-1 Voor de winterstop hadden we de tegenstander van afgelopen zaterdag al ontmoet. Aan de Spakenburgse dijk werd het toen 0-0 terwijl we misschien wel 80% van de speeltijd op hun helft speelden. We creëerden echter te weinig kansen. We gingen dat dus beter doen. Met de wetenschap ergens in het achterhoofd bij de leiding dat de meiden zich goed ontwikkelen, een enorme teamspirit hebben en alles nog gewonnen hadden, gingen we zoals altijd vol voor de winst. 

Lees meer...

Copyright © 2018. All Rights Reserved.