SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

SDO meiden ook bij ¼ finale EK vrouwen

meiden ¼ finale EK 2Het vrouwen voetbal zit duidelijk in de lift. En hieraan wordt ook hard gewerkt binnen SDO. Waarbij er voor een aantal meiden een unieke kans was.Om bij het EK vrouwenvoetbal 2017 aanwezig te zijn. Dit is mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor ING. Namens alle meiden onze hartelijke dank ervoor. De laatste 3 meiden van SDO hadden het geluk zelf bij de ¼ finale de vlag te mogen dragen. Al was het niet de vlag van Nederland, maar die van tegenstander Zweden. Maar na afloop van de gewonnen wedstrijd door de Nederlandse dames had niemand het daar meer over. Zowel voor de ouders als de SDO meiden was het een geweldige middag avond geworden in Doetinchem. Hopelijk kunnen we dit gevoel terug zien in het nieuwe seizoen binnen de Dames afdeling.
Klik op de foto voor meer foto's

SDO MO13-1 wint van kampioens kandidaat Buitenboys

Winnen van de koploper in eigen huis. Een mogelijk kampioensfeestje bederven. Tuurlijk, we hebben het allemaal kunnen volgen afgelopen zondag. Uh, zaterdag zal je bedoelen! Dit gaat niet over de eredivisie maar over de eerste klasse MO13-1 waar SDO de Buitenboys versloeg.

Lees meer...

MO11-1 speelt op 13 mei de kampioenswedstrijd

kampioenswedstrijd MO11 1Dab!! De meiden van de MO11-1 hebben afgelopen zaterdag met 3-0 gewonnen van Zuidvogels. Het is nog even spannend in deze competitie, maar met nog 1 wedstrijd te gaan, staan de meiden met 2 punten verschil bovenaan.  Zaterdag 13 mei om 10.15 bij 's Graveland wordt de laatste wedstrijd gespeeld. Wanneer deze wedstrijd gewonnen wordt, dan is de MO11-1 KAMPIOEN!🏆. Wij wensen de meiden heel veel succes toe en extra aanmoediging is natuurlijk altijd welkom!!

Copyright © 2018. All Rights Reserved.