SDO 100 jaar

Logo SDO 100 jarig 04.07.16 goedgekeurd

Activiteiten
100 jarig
bestaan
klik op het logo

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

SDO MO13-1 wint van kampioens kandidaat Buitenboys

Winnen van de koploper in eigen huis. Een mogelijk kampioensfeestje bederven. Tuurlijk, we hebben het allemaal kunnen volgen afgelopen zondag. Uh, zaterdag zal je bedoelen! Dit gaat niet over de eredivisie maar over de eerste klasse MO13-1 waar SDO de Buitenboys versloeg.

Lees meer...

MO11-1 speelt op 13 mei de kampioenswedstrijd

kampioenswedstrijd MO11 1Dab!! De meiden van de MO11-1 hebben afgelopen zaterdag met 3-0 gewonnen van Zuidvogels. Het is nog even spannend in deze competitie, maar met nog 1 wedstrijd te gaan, staan de meiden met 2 punten verschil bovenaan.  Zaterdag 13 mei om 10.15 bij 's Graveland wordt de laatste wedstrijd gespeeld. Wanneer deze wedstrijd gewonnen wordt, dan is de MO11-1 KAMPIOEN!🏆. Wij wensen de meiden heel veel succes toe en extra aanmoediging is natuurlijk altijd welkom!!

Bekeravontuur MO13-1 eindigt onfortuinlijk

Hoe spannend kan een wedstrijd zijn? Mega, giga, kolossaal – het was dus echt ontzettend spannend, de bekerwedstrijd afgelopen woensdag van SDO MO13-1 tegen MSV 19 MO13-1. Het ging in deze tussenronde om een plek in de halve finale. SDO was dus al heel ver gekomen en trof thuis het sterke MSV19 uit Montfoort, dat in haar eigen poule in de eerste klasse fier bovenaan staat.

Lees meer...

MO13-1 wint zinderend bekerduel

image1“Nee, geen penalty’s!”, klonk het langs de kant. Het was nog 0-0, diep in de tweede helft bij de bekerwedstrijd in de tweede ronde tussen SDO MO13-1 en Delta Sports MO13-1 uit Houten woensdagavond. Waanzinnig spannend was het, thuis op veld 1, alleen nog geen doelpunt gevallen. Maar daar was dan toch die zo gewilde goal. Uit een corner van Charley scoorde Tirsa. Gejuich en ook een zucht van verlichting.
Maar ze waren er nog niet, de Bussumse meiden.

Lees meer...

MO13-1 heeft de smaak weer te pakken

schGewoon een lekkere wedstrijd. Dat was het afgelopen zaterdag op het bij de meiden favoriete veld 2 met dat fijne nieuwe kunstgras. SCH MO13-1 uit Harmelen kwam op bezoek, in de competitie net boven SDO gerangschikt. Het spel klopte weer, na de teleurstellende wedstrijd vorige week tegen Roda 46. SDO speelde in de eerste helft veel op de helft van de tegenstander.

Lees meer...

Copyright © 2017. All Rights Reserved.