SDO 100 jaar

Logo SDO 100 jarig 04.07.16 goedgekeurd

Activiteiten
100 jarig
bestaan
klik op het logo

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

6e E top toernooi met zeer sterk deelnemersveld

E topHet 6e E Top toernooi bestemd voor JO11 teams die uitkomen in de 9x9 competitie was een groot succes. De deelnemende vereniging waren vooral blij met de bezetting van de teams. Ook de organisatie in handen van Toernooidirecteur Annemiek van Dijk met medewerkers Jitske van der Geest Birgit Kamieth en Joost van der Geest was zeer strak. 

Drukte bij de prijsuitreiking

Lees meer...

SDO JO11-1 kampioen

JO11 kampioenSDO JO11-1 is voor de 2e keer keer dit seizoen kampioen. SDO start de competitie in de hoofdklasse onder 11 poule 06. Het was duidelijk dat de jongens nog moesten wennen aan de Hoofdklasse aan elkaar en aan de trainer Joost en leider Remco. De 2e fase werd begonnen in poule 7. Op 28 januari sloot deze competitie en werd SDO ongeslagen kampioen. De laatste 3e fase werd SDO ingedeeld in poule 3.3. Deze werd vandaag afgesloten met alweer een kampioenschap. De laatste wedstrijd tegen de nummer 2 De Meern werd met 2-3 gewonnen. De medailles en de beker hadden ze al bij het eerste kampioenschap gekregen dus bleven de frieten over.

Lees meer...

SDO O11-1 wint ook de laatste wedstrijd in de poule.

SDO O011 1 doelpuntSDO JO11-1 sluit de tweede periode met winst af. Met 6 wedstrijden gespeeld en 18 punten zijn ze ongeslagen bovenaan geëindigd. Na de wedstrijd werd door het team van Joost van der Geest en assistent Remco Oterdoom een klein feestje gevierd. Een echte kampioenschaal en shirt was er voor het team. Het team wordt nu voor de laatste fase opnieuw ingedeeld.

Klik op de foto voor meer foto's

Olle Beekman geselecteerd voor JO11 district west 1

Olle BeekmanOlle Beekman, speler van JO11-1 van SDO, is door de KNVB geselecteerd voor JO11 district West I. Olle zit nu bij de laatste 14 spelers. Verdere selectie is nu even niet meer aan de orde.  Een prachtige prestatie, waar we Olle van harte mee feliciteren! In december gaat Olle drie wedstrijden spelen. We wensen hem heel veel succes en bovenal veel voetbalplezier!

Copyright © 2017. All Rights Reserved.