SDO 100 jaar

Logo SDO 100 jarig 04.07.16 goedgekeurd

Activiteiten
100 jarig
bestaan
klik op het logo

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Jeugdevenement 3 september

Zoals jullie misschien al weten viert SDO dit jaar zijn honderdste verjaardag. Gedurende dit jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Zo is er onder andere een dinnershow georganiseerd en zijn er verschillende themafeesten geweest.
Maar ook de jeugd wordt zeker niet overgeslagen!


Op 3 september staat er een evenement voor de JO11, JO10, JO9, JO8, JO9M en MO11 op het programma. Deze dag zal in het teken staan van een goed en sportief begin van het seizoen. De uitgelezen kans om elkaar beter te leren kennen en te werken aan de teamspirit! De activiteiten zullen in het teken staan van sport- én spel, voetbalschoenen zul je dus niet nodig hebben!
De JO8, JO9 en JO9M zullen om 9:00 uur beginnen en rond 11:00 uur klaar zijn. De JO10, JO11 en MO11 zullen om 11:00 uur beginnen en rond 13:30 klaar zijn zodat hierna nog tijd is om de heren van SDO 1 aan te moedigen.
Verdere informatie volgt nog, maar houd de dag alvast vrij en meld je aan!
Aanmelden (het liefst per team) kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Let op! Teams moeten wel worden begeleid door een trainer/coach, een goede kans om uw (nieuwe) team wat beter te leren kennen. Graag bij aanmelding aangeven welke begeleider er mee gaat, hoeveel spelers en om welk team het gaat.
Daarnaast zoeken wij nog vrijwilligers, dus mocht u het leuk vinden om een paar uurtjes te komen helpen of kent u iemand die dit leuk vindt? Laat het ons weten via bovenstaand e-mailadres.

Hoofd Sponsors

Copyright © 2017. All Rights Reserved.