SDO 100 jaar

Logo SDO 100 jarig 04.07.16 goedgekeurd

Activiteiten
100 jarig
bestaan
klik op het logo

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

6e E top toernooi met zeer sterk deelnemersveld

E topHet 6e E Top toernooi bestemd voor JO11 teams die uitkomen in de 9x9 competitie was een groot succes. De deelnemende vereniging waren vooral blij met de bezetting van de teams. Ook de organisatie in handen van Toernooidirecteur Annemiek van Dijk met medewerkers Jitske van der Geest Birgit Kamieth en Joost van der Geest was zeer strak. 

Drukte bij de prijsuitreiking

Lees meer...

SDO MO15-1 de publiekskampioenen van SDO.

Schermafbeelding 2017 06 06 om 12.19.18Het valt me zwaar dit verslag te schrijven. Het liefst heb ik het er ook niet meer over. Toch schrijf ik het. Zoals iedere keer. Voor het team, de ouders, de opa’s en oma’s, de vriendjes, de vriendinnetjes, de broertjes, de zusjes en natuurlijk onze Renata, Sijmon en Joppe. En onze topmeiden speelden fantastisch bij IJsselmeervogels uit. Op het hoofdveld met al die hoge tribunes. Prachtig veld. Vele supporters. 1-0 Was genoeg of 5-4 voor een feestje. Kampioen van de Hoofdklasse met 10 eerste jaars spelers en 4 tweede jaars. En ook nog eens in het eerste jaar in de MO15.

Lees meer...

Nienke Metzger (MO15-1) beste keepster van Nederland

Beste keepster van Nederland Nienke MetzgerFrans Hoek, oud-doelman en Nederlands keeperstrainer organiseert regionale keepers- en promotiedagen. Daarbij kunnen deelnemers zich plaatsen voor de jaarlijkse Finaledag om de titel Beste Keeper en beste Keepster van Nederland. Op vrijdag 26 mei werd deze dag gehouden in een warm Harderwijk. De deelnemers speelden daar onderling partijen Voetbaltennis, Shoot and Save en Duel 1:1. Nienke Metzger, keepster van de SDO MO15-1, was na de voorronde uitgenodigd voor deze dag.

Lees meer...

JO12-1 kampioen

JO12 1 na de wedstrijd klein

Woensdag avond heeft de JO12-1 de inhaalwedstrijd  tegen Altius gewonnen. Nadat SDO op 1-0 voorkwam in de eerste helft, moest een tweede doelpunt worden gescoord om op doelsaldo boven Sporting Almere JO12-1 uit te komen in de poule.

Lees meer...

Jeugd BBQ fantastisch feest

BBQ buikschuifbaanPrachtig verlopen BBQ feest voor de jeugd van SDO. Het weer was fantastisch (meer dan 30 graden) en de sfeer buitengewoon. Naast het ouder kind voetballen werd er volop gegeten door 800 aanwezigen. Er was gezorgd voor verkoeling . Er was een container met water waar de kinderen de hele middag konden afkoelen. Daarnaast was er een buik schuif baan waar je op het einde in een water bad terecht kwam. Om 21:00 uur zocht iedereen weer de uitgang op. 

Klik op de foto voor meer foto's 

SDO MO15-1 feest toch…..

Schermafbeelding 2017 05 25 om 14.24.15Verslag Bekerfinale!Een van de finales die we speelden dit seizoen. De bekerfinale. Afgelopen zaterdag tegen Buitenveldert MO15-1. SDO MO15-1 heeft met 10 eerste jaars en 4 tweede jaars spelers een geweldig seizoen gedraaid. Op het allerhoogste niveau, de Hoofdklasse. En op 31 mei a.s. spelen we nog een laatste finale. Tegen IJsselmeervogels uit. Bij winst zijn we kampioen.Terug naar de bekerfinale bij vv. Legmeervogels te Uithoorn. Op dit complex was de KNVB geland. Met maar liefst 60 bekerfinales verspreid over 2 dagen. Met een heus podium in de kantine.

Lees meer...

Zinderende Eindsprint

Het bezoek van een BFC spion afgelopen zaterdag aan SDO was geen toeval. Door de overwinning van JO17-2 SDO op 't Gooi moest BFC een inhaalwedstrijd organiseren om bovenaan te blijven. SDO had daarom maar één keuze: ook een inhaalwedstrijd regelen. Het wordt een knetterende eindsprint. Nek aan nek. De jongens van JO17-2 werken een wedstrijdschema af waar professionals van zouden terug schrikken: vier wedstrijden in 11 dagen. Een achtbaan aan topwedstrijden in de race naar de hoogste plek.

Lees meer...

Hoekman toernooi JO13 JO15 groot succes

oekman toernooiPrachtig weer mooie tegenstanders en een perfecte organisatie. Dat hadden we tijdens  het 35e Hoekman toernooi. Het toernooi werd ook nu weer opgeluisterd door de twee zussen van Evert Hoekman naar wie het toernooi is genoemd. De twee orgaisatoren Jan Groenewold en Menno van Schaagen hadden het toernooi perfect georganiseerd. Tot op het laatste moment nog tegenstanders zoeken door afzeggingen. Ook verzorgde Alber Hein weer voor versnaperingen.

Klik op de foto voor meer foto's

 

 

Het Jo-Jo team

SoulyKan je kampioen worden, verlies je kansloos met 4 - 0 van de onderste in de competitie. Staat er in de laatste wedstrijd niet veel op het spel, win je op wilskracht van de bovenste van de ranglijst met 2 - 0. De ene week geeft SDO JO17-2 de wedstrijd uit handen tegen Zuidvogels om de week daarop glansrijk te winnen. Wie het weet mag het zeggen. Onvoorspelbaarheid troef. Met maar één winnaar. Wie ? De vader van Souly!! 

Lees meer...

Selectietrainingen JO19-1

In de maand mei zullen er nog een aantal selectie trainingen en wedstrijden zijn voor de JO19-1.

De trainingstijden zijn:
Dinsdag 16-5 om 20.00
Donderdag 18-5 om 19.30
Dinsdag 23-5 om 20.00
Dinsdag 30-5 om 20.00

Lees meer...

Hoofd Sponsors

Copyright © 2017. All Rights Reserved.