SDO 100 jaar

Logo SDO 100 jarig 04.07.16 goedgekeurd

Activiteiten
100 jarig
bestaan
klik op het logo

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

1e bekerwedstrijd met dubbele cijfers gewonnen door de MO17-1

IMG 5078De 1e bekerwedstrijd zit er op en wat voor 1!
Tijdens de warming-up maakte we kennis met de tegenstander. (Delta Sports 95)
Grote meiden en duidelijk een jaar of zelfs 2 jaar ouder. Maar dat konden we verwachten. Wij zijn met bijna de hele MO15-1 vervroegt de MO17-1 geworden, dus dat wisten we.

Klik op de foto voor meer foto's

Lees meer...

Afscheid

boekjeDe KNVB heeft het nieuwe voetbalseizoen 2017 – 2018 in digitaal opzicht een enorme sprong voorwaarts gemaakt. Bij de start van het nieuwe seizoen hebben de honderden clubs, duizenden wedstrijdsecretarissen, coaches, begeleiders in één klap afscheid genomen van wat wel gold als hét grote onmisbare voorwerp: het spelerspassenboekje. Een korte terugblik bij de afscheid van een tijdperk.

Lees meer

Geslaagd Jeugdevenement Sport en Spel

IMG 7412 webZoals jullie misschien al weten viert SDO dit jaar zijn honderdste verjaardag. Gedurende dit jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Zo is er onder andere een dinnershow georganiseerd en zijn er verschillende themafeesten geweest.
Maar ook de jeugd wordt zeker niet overgeslagen! Het is een sportieve dag geworden.De opgekomen spelers werden begeleid door een trainer/coach.  Naast een hindernisbaan enandere sportieve evenementen was het een druk programma die in goede banen werden geleid door Eilisa van den Bos en haar medewerkers. Een sportieve en geslaagde Sport en Spel dag.

Klik op de foto voor meer foto's

SDO meiden ook bij ¼ finale EK vrouwen

meiden ¼ finale EK 2Het vrouwen voetbal zit duidelijk in de lift. En hieraan wordt ook hard gewerkt binnen SDO. Waarbij er voor een aantal meiden een unieke kans was.Om bij het EK vrouwenvoetbal 2017 aanwezig te zijn. Dit is mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor ING. Namens alle meiden onze hartelijke dank ervoor. De laatste 3 meiden van SDO hadden het geluk zelf bij de ¼ finale de vlag te mogen dragen. Al was het niet de vlag van Nederland, maar die van tegenstander Zweden. Maar na afloop van de gewonnen wedstrijd door de Nederlandse dames had niemand het daar meer over. Zowel voor de ouders als de SDO meiden was het een geweldige middag avond geworden in Doetinchem. Hopelijk kunnen we dit gevoel terug zien in het nieuwe seizoen binnen de Dames afdeling.
Klik op de foto voor meer foto's

Ben je 4, 5 of 6 jaar kom in de maand oktober gratis proeflessen nemen bij SDO!

Wilt uw zoon of dochter kennismaken met het voetbalspelletje. Kom als 4, 5 of 6 jarige in oktober naar SDO om op woensdagmiddag gratis bij SDO 4 proeflessen te nemen. De trainingen voor de kinderen van 2012 en 2013 zijn van 15:45 tot 16:45uur. Voor de kinderen van 2011 is de training van 17:00 uur tot 18:00 uur. Na de lessen beslist u of hij of zij lid gaat worden bij SDO. Meld u aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Hoofd Sponsors

Copyright © 2017. All Rights Reserved.