SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Olle Beekman ( SDO JO 12-1) naar FC Utrecht.

Olle Beekman UtrechtOlle Beekman , is het nieuwe seizoen te bewonderen in het shirt van FC Utrecht. De middenvelder van SDO JO 12-1 maakt de overstap naar de jeugdopleiding van de Utrechtse profclub.Olle legde een succesvolle oefenstage bij FC Utrecht af.
De middenvelder is aan zijn achtste seizoen bij SDO bezig. Daarnaast is Olle ook uitgenodigd door de KNVB om hier een vijftal wedstrijden te spelen.
Vanzelfsprekend wenst SDO Olle heel veel succes en voetbalplezier bij FC Utrecht en de KNVB

Even voorstellen de JO9_6M

sdo jo9 2017 2018Mag ik jullie even voorstellen aan de meiden van SDO YO9-M6: v.l.n.r. boven Roos, Lotte, Serra, onder Suze, Julie, Livia, Nina, Gosine.
Leider/trainer: Cees-Jan Zwanniken 

Lees meer...

Nienke Metzger (MO16) volgt keeperstraject selectieactiviteit KNVB

Nienke MetzgerNienke Metzger (vorig seizoen beste keepster van Nederland MO15) is door de KNVB uitgenodigd het keeperstraject te volgen voor MO16. Nienke wordt a.s. woensdag 25 oktober om 17:45 uur verwacht op Sportpark De Vryheit in Vleuten. Wij wensen Nienke veel succes en plezier. 

1e bekerwedstrijd met dubbele cijfers gewonnen door de MO17-1

IMG 5078De 1e bekerwedstrijd zit er op en wat voor 1!
Tijdens de warming-up maakte we kennis met de tegenstander. (Delta Sports 95)
Grote meiden en duidelijk een jaar of zelfs 2 jaar ouder. Maar dat konden we verwachten. Wij zijn met bijna de hele MO15-1 vervroegt de MO17-1 geworden, dus dat wisten we.

Klik op de foto voor meer foto's

Lees meer...

Afscheid

boekjeDe KNVB heeft het nieuwe voetbalseizoen 2017 – 2018 in digitaal opzicht een enorme sprong voorwaarts gemaakt. Bij de start van het nieuwe seizoen hebben de honderden clubs, duizenden wedstrijdsecretarissen, coaches, begeleiders in één klap afscheid genomen van wat wel gold als hét grote onmisbare voorwerp: het spelerspassenboekje. Een korte terugblik bij de afscheid van een tijdperk.

Lees meer

Geslaagd Jeugdevenement Sport en Spel

IMG 7412 webZoals jullie misschien al weten viert SDO dit jaar zijn honderdste verjaardag. Gedurende dit jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Zo is er onder andere een dinnershow georganiseerd en zijn er verschillende themafeesten geweest.
Maar ook de jeugd wordt zeker niet overgeslagen! Het is een sportieve dag geworden.De opgekomen spelers werden begeleid door een trainer/coach.  Naast een hindernisbaan enandere sportieve evenementen was het een druk programma die in goede banen werden geleid door Eilisa van den Bos en haar medewerkers. Een sportieve en geslaagde Sport en Spel dag.

Klik op de foto voor meer foto's

SDO meiden ook bij ¼ finale EK vrouwen

meiden ¼ finale EK 2Het vrouwen voetbal zit duidelijk in de lift. En hieraan wordt ook hard gewerkt binnen SDO. Waarbij er voor een aantal meiden een unieke kans was.Om bij het EK vrouwenvoetbal 2017 aanwezig te zijn. Dit is mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor ING. Namens alle meiden onze hartelijke dank ervoor. De laatste 3 meiden van SDO hadden het geluk zelf bij de ¼ finale de vlag te mogen dragen. Al was het niet de vlag van Nederland, maar die van tegenstander Zweden. Maar na afloop van de gewonnen wedstrijd door de Nederlandse dames had niemand het daar meer over. Zowel voor de ouders als de SDO meiden was het een geweldige middag avond geworden in Doetinchem. Hopelijk kunnen we dit gevoel terug zien in het nieuwe seizoen binnen de Dames afdeling.
Klik op de foto voor meer foto's

Hoofd Sponsors

Copyright © 2018. All Rights Reserved.