SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Vacature begeleider SDO G-voetbal.

Rob van KooiNa 24 seizoenen neemt Rob van Kooi afscheid van het G-voetbal bij SDO. Waarom stop je er mee? Waarom ga je weg? En wie komt er dan voor jou in de plaats? Waren de eerste vragen van de G spelers van SDO! Rob legt uit dat na ruim 24 seizoenen hij wat meer weekenden vrij wil samen met zijn vrouw Petra.

 

Rob was sinds 1994 betrokken bij het G voetbal en op 7 april 2018 heeft hij officieel afscheid genomen van  zijn G-team. Het hele G-team zingt Rob van Kooi toe, Robbie bedankt, Robbie bedankt, Robbie Robbie Robbie bedankt bij het overhandigen van de SDO-voetbal door het SDO bestuur met alle namen van de spelers er op.

Dankbaarheid overheerst maar zijn vertrek slaat wel een gat in de begeleiding. Want met nog slechts twee andere begeleiders, Danny Hommersom en Dick de Graaf wordt de spoeling dun. Te dun eigenlijk. Want ook deze begeleiders zijn niet alle weken beschikbaar. Dus wordt versterking gezocht voor de begeleiding van het G-voetbal bij SDO.

Gevoel voor samenwerken met spelers en spelplezier brengen bij mensen met een (kleine) beperking en beschikbaarheid op 20 zaterdagen per jaar. Dat wordt gevraagd van een begeleider bij het G-voetbal SDO. En dan doe je mee in een plezierig team met Danny Hommersom en Dick de Graaf. Niet beschikbaar in het weekend, maar wel op de woensdagavond? Dan ben je ook van harte welkom als tweede trainer voor de G-groep. Ook hiervoor is versterking gewenst.

Belangstellenden kunnen zich melden bij het SDO, Danny Hommersom en of Dick de Graaf.

SDO (sdoDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Danny Hommersom (06 55 736 786) of (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Dick de Graaf (06 13601970)

Hoofd Sponsors

Huidige bezoekers

We hebben 69 gasten en geen leden online

Copyright © 2018. All Rights Reserved.