SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Slotweekend bij SDO op zaterdag en zondag 9 en 10 juni.

BBQ2016Het is nog ver weg, maar over 3 maanden vind het traditionele slotweekend weer plaats. De Vriendenclub is alweer druk bezig met de organisatie hiervoor om het opnieuw tot een groot succes te maken. Met op zaterdag 9 juni de mega grote BBQ voor alle jeugd teams en op zondag 10 juni is de traditionele familiedag weer terug voor alle SDO (familie)leden.

Inschrijf formulieren voor zowel de jeugd BBQ als de SDO Familie volgen binnenkort. Maar om cirkel alvast in uw agenda dit weekend, zodat wij op uw aanwezigheid kunnen rekenen. En informeer alvast binnen de traditionele teams als bijvoorbeeld; FC Lange Vingers, Franka’s vriendjes, fam. Nieman, Klaplopers, fam de Graaf, Grashoppers G-team etc. weer aanwezig zijn.

En wie wordt dit jaar kampioen hoog houden bij de jeugd? Begin alvast te oefenen zou ik zeggen, zodat jij straks als langste de bal kan hoog houden van jouw team. En jij uiteindelijk in de finale komt te staan tijdens de jeugd BBQ dag. Natuurlijk is er ook gewoon weer ouder / kind voetbal mogelijk.

Kortom genoeg reden om alvast binnen de diverse jeugd en vrienden teams dit balletje op te gooien en elkaar enthousiast te maken voor dit geweldige weekend. We verwachten net als voorgaande jaren een enorme opkomst

Hoofd Sponsors

Huidige bezoekers

We hebben 149 gasten en geen leden online

Copyright © 2018. All Rights Reserved.