SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Walking Football bij SDO gestart

Paul Fokker Cor van DiemenWat bij anderen clubs in de regio helaas nietvan de grond komt is bij SDO nu al een succes. Bij het begin van de eerste avond hadden zich al 21 deelnemers aangemeld voor Walking Football.Afgelopen donderdag was het zover. Op het  kunstgrasveld begonnen de eerste deelnemers aan hun Walking Football. Het was wel even wennen voor de oud spelers.

Voor sommige was het 40 jaar geleden dat zij voor het laatst tegen een bal aantrapte. Dat was even wennen Vooral het ‘wandelen’ leverde in het begin de grootste uitdaging op. Daarnaast mag de bal niet te hoog worden gespeeld is een schouderduw of sliding uit den boze. Dat was voor de meeste, ondanks de leeftijd toch nog het grootste probleem. De avond begon met een kop koffie waarna de ‘oude’ verhalen werden opgehaald hoe mooi het vroeger allemaal was. De eerste wedstrijd werd gewonnen met een score van 9-8. Na afloop werd er onder genot van een drankje nagepraat over de eerste avond Walking Football. Volgende week het vervolg.

Wil je ook meedoen stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoofd Sponsors

Huidige bezoekers

We hebben 189 gasten en geen leden online

Copyright © 2018. All Rights Reserved.