SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

Teamdienst, niet meer weg te denken hulp!

Sinds dit seizoen zijn wij als vrijwilligerscommissie gestart. Na een inkrimping van ons team vaste vrijwilligers hebben wij de schouders eronder gezet om in de eerste seizoenshelft nieuwe krachten te vinden. Inmiddels hebben wij al velen enthousiaste vrijwilligers gezien. Wij zijn goed onderweg, maar vrijwilligers zijn er nooit genoeg.

Naast onze vaste kern vrijwilligers is een belangrijke reden dat er op zaterdag en zondag zowel jeugd als senioren teams worden gevraagd om te helpen.

Zowel in de commissiekamer als in de kantine. Het blijkt soms lastig te zijn voor leiders om hier iemand uit het team bereid voor te vinden. Een teamdienst ! Dit vinden wij spijtig om te horen. SDO probeert zo goed als mogelijk alles te faciliteren voor iedereen die speelt bij onze club, maar zonder hulp lukt dit niet. Hoe vervelend is het wanneer er op zaterdag niet gezegd wordt op welk veld er gespeeld kan worden, en van welke kleedkamer gebruik gemaakt kan worden? Of om een kop koffie te kunnen krijgen in de kantine?

Zonder hulp van de teams, enkele keren per seizoen, houd dit op. Daarom vragen wij een ieder, help de leider door de dienst waarvoor het team is ingedeeld in te vullen. Daar waar een teamleider hulp nodig heeft, wij bereid zijn hierin mee te denken.
Mocht je het leuk vinden om vaker in de commissiekamer te helpen, of te zorgen dat de kantine open kan zijn, dan horen wij dit erg graag! Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan nemen wij contact met je op.
Wij zijn vol inzet op weg naar een mooie tweede helft van het seizoen! Wij hebben alvast het rooster geplaatst. Check uw teamdienst!

Team vrijwillige verenigers SDO

Klik hier voor indeling Commissiekamer zaterdag 2e helft

Klik hier voor de indeling Kantine zaterdag 2e helft

Klik hier voor de indeling kantine zondag 2e helft

Hoofd Sponsors

Huidige bezoekers

We hebben 164 gasten en geen leden online

Copyright © 2018. All Rights Reserved.