SDO 100 jaar

Koninklijke onderscheiding

 Koninklijke
 Erepenning

 11-11-2017

 

 

SDO FBLogo 40SDO TwitterLogo 40

ACTIE: loten verkoop "SDO 100 jaar" door de jeugd

LotenverkoopOp 4 September is de loten verkoop actie voor de jeugd begonnen. De loten kosten € 10,= per stuk met als hoofdprijs een Toyota Aygo. Daarnaast zijn er verschillende prijzen te winnen zoals een flat screen TV, een fiets, en diverse kleinere prijzen. De opbrengst wordt in zijn geheel besteed aan het jubileum feestweekend van 10, 11 en 12 november 2017!

Alle jeugdteams zullen samen met hun begeleiders proberen om zo veel mogelijk loten te verkopen aan familie, vrienden, buren, kennissen etc. 

Het team met de meest verkochte loten wint een "SDO 100 jaar" jack, zie etalage SDO Fanshop. Ale spelers of speelsters inclusief de begeleiding van het winnende team ontvangt zo’n jack. De bekendmaking van het winnende team en de trekking van de loterij prijzen is op zondagmiddag 12 november vanaf 15.00 uur in de tent op veld 5. Entree is gratis en toegankelijk voor alle belangstellenden, dus neem je familie, vrienden, buren, kennissen etc. mee
Het wordt een knallend afsluitend jubileum feest met veel muziek en optredens voor jong en oud.
Namens de jubileum commissie "SDO 100 jaar"
P.S. ingevulde lijsten gaan terug naar de penningmeester en kunnen ingeleverd worden tot en met 31 oktober in de commissiekamer van SDO.

Hoofd Sponsors

Huidige bezoekers

We hebben 123 gasten en geen leden online

Copyright © 2018. All Rights Reserved.